Priser inkl. moms

Verkstad, bilhandlare?

Vi söker fler återförsäljare! Ta kontakt med oss så berättar vi mer.

 

 

Visa, MasterCard, Klarna, PayPal

 

VISAR 1-8 (81)1 2 3 ... 11 Sista 100 per sida

LED Ljusramper & Ljusramper

Ljusramp kan betyda 2 saker, det första är en båge med infästningar avsedda för extraljus. Det kan också betyda LED ljusramp som är ett extraljus bestående av flera dioder i en ramp. På Vool har vi ett stort sortiment av båda.

I dagens bilar utrustade med radar, sensorer, självkörningsteknik och adaptiva farthållare så är det inte alltid ..

I dagens bilar utrustade med radar, sensorer, självkörningsteknik och adaptiva farthållare så är det inte alltid möjligt att ha en stor frontbåge med stora extraljus i fronten. För att kringgå detta så har Vool starka LED ljusramper med smart infästning som undviker att påverka fordonets funktioner. Med Vools registreringsskyltshållare ges möjligheten att får en slimmad montering i grillen jäms med bilens front.

Den andra betydelsen av Ljusramp, eller Ljusbåge som den också kallas. Är en mindre båge där ett enkelt horisontellt rör i högglaspolerat rostfritt stål (T304). På Ljusbågen finns färdigsvetsade fästen för extraljusen, antingen runda extraljus eller LED ljusramp. Även denna typ finns i ett par varianter så som V5500, Voolbar för universal montering eller modellanpassad Voolbar.

Vool erbjuder ett stort utbud av LED ljusramper. Många olika varianter blir det med olika storlekar, längder och märken. Gemensamt för alla är stabil hög prestanda och stabil kvalitet.

Leddioderna i våra Ledramper kommer från erkända Cree och Osram. I vår senaste serie Ledramper, V-sight 400-serien, finns finurliga detaljer som Military breather-ventil, Dupont-lack, en damm- och vattentäthet som når upp till IP69.

För att hitta den bästa lösningen till just din bil, tveka inte på att kontakta oss på 031-98 14 46 eller info@vool.se