Priser inkl. moms

Verkstad, bilhandlare?

Vi söker fler återförsäljare! Ta kontakt med oss så berättar vi mer.

 

 

Visa, MasterCard, Klarna, PayPal

 

VISAR 1-12 (524)1 2 3 ... 44 Sista 100 per sida

Frontbågar

Vools extraljusbågar är modellanpassade till just din bil. Vools frontbågar ger ett unikt utseende och attityd till bilen samt funktion som ett robust extraljusfäste och skydd för känsliga detaljer i bilens front.

Oavsett om du vill skydda din bil från det oväntade, styla din bil till det oväntade eller helt enkelt öka på helljusets kapacitet så är våra olika frontbågar perfekt för ändamålet...

Här hittar du våra modeller av frontbågar (extraljusbågar), EU-bågar, ljusbågar, lowbar (cityrör) och frontrör. Alla våra frontbågar är tillverkade i högglanspolerat rostfritt stål, T304. De flesta bågarna finns även som svartlackerade. Vi har Sveriges största sortiment av modellanpassade frontbågar till i princip alla bilmärken. De flesta modeller av frontbågar är anpassade för att passa Ø255mm runda extraljus alternativt LED-ramp. Rördimensionerna för de olika frontbågarna varierar mellan Ø51mm upp till Ø76mm. Alla bågar är designade för att följa frontens from och utseende samt konstruerade för stabilitet och påfrestningar.

Kort sammanfattning olika frontbågsmodellerna:

  • EU-båge för frontskydd av bilen, godkänd enligt direktiv 78/2009/EC.
  • Hög extraljusbåge, med svetsade extraljusfästen för 3 st. Ø225mm extraljus. Övre rörets position hamnar i nivå med huven.
  • Låg extraljusbåge till för 4 extraljus till de större pickuperna. Kompatibel med ACC-radar.
  • Mindre frontbåge, med svetsade extraljusfästen för 3 st. Ø225mm extraljus. Anpassad design för de mindre bilarna.
  • Voolbar ljusbåge är ett enkelt frontför med svetsade extraljusfästen för 3 eller 2 extraljus. Finns både som modellanpassad och universal variant. När man vill att det ska vara enkelt att skaffa extraljus väljer man Voolbar ljusbåge.

Välj ditt bilmärke och bilmodell i menyn till vänster eller klicka dig vidare här nedan. För mer information se varje enskild produkt.

Ring kundtjänst på 031-981446 om du inte hittar produkten du söker.