Priser inkl. moms

Verkstad, bilhandlare?

Vi söker fler återförsäljare! Ta kontakt med oss så berättar vi mer.

 

 

Visa, MasterCard, Klarna, PayPal

 

MODERNUM LEDNINGSSATSER

För fordon med Bi-xenonstrålkastare eller enklare LED stålkastare. Här krävs ett reläenhet som hanterar pulsad spänning. Här rekommenderar vi Modernums Analog Lightning 3025. För fordon med avancerade LED-strålkastare med adaptivt helautomatiskt helljus krävs en helt digital lösning. Vi rekommenderar Modernum Digital Lightning 1200.

Modernum ledningssatser är högkvalitativa kabelsatslösningar för fordonsapplikationer, som är tillverkade för att passa specifika fordon och applikationer. De är konstruerade med högsta precision och kvalitet för att garantera en korrekt anslutning och effektiv funktion av elektriska system. Modernum ledningssatser är tillverkade med hög kvalitet och hållbarhet, vilket garanterar en lång livslängd och tillförlitlig prestanda även i krävande miljöer. De är viktiga verktyg för fordons- och utrustningstillverkare över hela världen för att säkerställa en högkvalitativ och tillförlitlig anslutning.

Är du osäker på vad som passar ditt fordon, kontakta Vool's kundtjänst, vi löser det mesta! Ring oss Kundtjänst 031-98 14 46 eller maila oss på info@vool.se