Priser inkl. moms

Verkstad, bilhandlare?

Vi söker fler återförsäljare! Ta kontakt med oss så berättar vi mer.

 

 

Visa, MasterCard, Klarna, PayPal

 

VISAR 1-8 (96)1 2 3 ... 12 Sista 100 per sida

Extraljus till din bil

Köp extraljus från VOOL för att få bästa sikt vid färd eller för att komplettera bilens standardbelysning. Med extra belysning från Vool får du högkvalitativ belysning som lyser upp med bästa prestanda. Med hypermoderna ljusdioder och avancerad teknik så är Vool’s lampor i utecklingens framkant...

Våra extraljus är alltid prisvärda och levererar alltid mycket ljus för pengarna. Om man vill vara säker att man kommer bli nöjd med sina extraljus så är allt i Vools sortiment ett säkert val. Vool har ett stort utbud av LED-extraljus vilket ger en valmöjlighet av styrka, storlek vikt och form.

Vool har allt ifrån arbetsbelysning, blixtljusramper, LED-ljus, LED-ramper, Halogen-lampor, Runda extra ljus och Xenon-belsyning och LED-bars. Den kompletterade belysningen är enkel att montera enligt medföljande manual. För bästa resultat: Sätt fast extrabelysningen med extraljusfästen för stabil montering. Montera belysningen på modellanpassade frontbågar, lowbars, voolbars från Vool för att garantera bästa passning.

Skydda extraljusen med stenskotsskydd i klar genomskinlig färg eller i gult filter.

Hindra tjuven från att stjäla extraljusen med hjälp av att montera stöldskydd.

Till extrabelysningen finns en massa tillbehör såsom ledningstatser och XBB lightswitch.

Hos Vool hittar du extraljus och arbetslampor till de flesta modeller av personbilar, pickup, arbetsfordon, bussar, skåpbilar osv.