Priser inkl. moms

Verkstad, bilhandlare?

Vi söker fler återförsäljare! Ta kontakt med oss så berättar vi mer.

 

 

Visa, MasterCard, Klarna, PayPal

 

Arbetsbelysning

Oavsett om du har en traktor, skogsmaskin, fyrhjuling, ATV, lastbil, transportbil eller arbetsfordon, oavsett om anledningen är att kunna arbeta längre när mörkret faller på, skapa säkrare arbetsmiljö eller för att det bara är gôtt med mycket ljus så har Vool arbetsbelysningen som just passar dina behov. Arbetslamporna passar till alla typer av fordon och har ett brett användningsområde. Välj lampor och belysningspaket från Vool.se för bäst kvalité och prestanda.

LED-teknikens framfart på senare år har gjort att..

LED-teknikens framfart på senare år har gjort att de klassiska Halogen-lamporna är förbisprungna vad det gäller vad man får för belysningseffekt för pengarna. Vools arbetsbelysning är för dig som vill ha mycket ljus nära. Reflektorerna och LED-lampans lins är utformade för optimal spridning av ljuset för maximal ljusnytta. För att klara de tuffa förhållanden som kan uppstå där arbetsfordon vistas är placeringen av arbetsbelysningen på fordonet. Vool har olika storlekar från små backljus och 2 tums kvadratisk arbetsbelysning till avlånga arbetsbelysningsramper. Vi har LED-lampor för de allra flesta olika arbetssituationer i flera olika styrkor såsom 15W, 18W, 27W, 40W, 48W, 60W, 100W, 120W, 200W m.m.

I vår LED-serie ingår arbetsbelysning med dioder och lyskomponenter av hög kvalité från bland annat OSRAM och CREE. Med belysning från Vool.se garanteras en mycket upplyst och bra arbetsmiljö!