Priser inkl. moms

Verkstad, bilhandlare?

Vi söker fler återförsäljare! Ta kontakt med oss så berättar vi mer.

 

 

Visa, MasterCard, Klarna, PayPal

 

VISAR 1-50 (111)1 2 3 Sista 100 per sida

Vindavvisare

Vindavvisare

Vool värdesätter kvalité i första hand och inget visar detta tydligare än våra vindavvisare. Varje set innehåller en vindavvisare till varje sidoruta du har på bilen som följer konturerna av rutan. Med en snygg blank finish utifrån och en mörktonad insida så kan du ge din bil en riktigt cool definierat utseende.

Vindavvisare även kallat smutsavvisare är inte bara snyggt men även..

Vindavvisare även kallat smutsavvisare är inte bara snyggt men även funktionellt tillbehör till din bil. Den tillåter dig att öppna rutan trots vädret och bidra med ett luftintag utan att det drar i bilen. Du kan veva ner rutan under dåligt väder utan att snö eller regn tar sig in. Skulle det vara torrt väglag så motverkar smutsavvisarna även att flygande smutspartiklar åker rätt in i bilen.

Varför ska man välja Vools vindavvisare?

Till skillnad från andra leverantörer så har vi endast utanpåliggande vindavvisare, de ska då inte tryckas upp i rutan. Detta är en fördel då vindavvisare som trycks upp i rutan kan efter ett tag börja skava mot rutan och gnissla när man vevar upp eller ned rutan. Då våra vindavvisare monteras utanpå och inte i så har de aldrig någon kontakt med själva rutan och kan därmed inte få detta problem. Detta påverkar inte hållfastheten på vindavvisaren. Den superstarka dubbelhäftande 3M-tejpen ser till att vindavvisarna sitter kvar minst lika bra som en vindavvisare som monteras i skåran.

Med utanpåliggande montering blir det även superlätt att montera. Du behöver endast rengöra ytan, dra av skyddsfilmen placera vindavvisaren och du är klar.