Priser inkl. moms

Verkstad, bilhandlare?

Vi söker fler återförsäljare! Ta kontakt med oss så berättar vi mer.

 

 

Visa, MasterCard, Klarna, PayPal

 

Kupévärmare

Calix

Med kupévärmare från Vool.se värmer du enkelt upp stora som små utrymmen som till exempel båten, bilen, lastbilen, grävmaskinen, traktorn, hjullastaren, bussen, husvagnen, husbilen, små lokaler och mycket mer! Waveline är den senaste serien med kupévärmare i miniformat från svenska Calix. Kupévärmaren blåser ut varm luft för med hjälp av en kraftfull fläktmotor och byter kylan mot värme! Med senaste motortekniken blir kupévärmaren en effektiv värmekälla. Designen är snygg och elegant i svart.

På vool.se hittar du ett komplett sortiment av kupévärmare för..

På vool.se hittar du ett komplett sortiment av kupévärmare för just ditt behov. Du klickar enkelt hem den och får den levererad på bara ett par arbetsdagar! Alla kupévärmare från Waveline har låg ljudnivå, (max 50dBA) och 5 års garanti-tid. Fästet har justerbar vinkel upp till 360° och är försedd med bajonettanslutning. Den är enkel att montera och demontera samt går att förflytta smidigt.

Kan installeras med golvstativ, väggfäste eller Quick clip. Värmaren har en on/off-knapp och olika lägen för effektnivå.

Waveline-kupéerna från Calix är försedd med temperaturstyrd uteffekt, dvs reglerar effekten i förhållande till temperaturen runt omkring, och har ett automatiskt överhettningsskydd (som även är återställningsbart).

Kupéerna har 230V jordad stickkontakt för elanslutning. Waveline uppfyller alla lagkrav när det gäller säkerhet kring uppvärmningsprodukter och elsäkerhet. Alla kupévärmare från Calix Waveline är S-märkta.